Telefona & Tableta
0Vlersime

Huawei P8 Lite (2017)

16,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

iPhone 5s

12,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Samsung Galaxy A7 (2018)

28,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Samsung Galaxy Tab 6A 10.1

33,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Samsung Galaxy S9

54,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Huawei P9 lite

16,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Samsung Galaxy J5 2017

12,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Samsung Galaxy J3 2016

8,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Samsung Galaxy J3 2017

11,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

LG K9

13,500.00L
Shto ne shporte
Aksesore elektronike
0Vlersime

Pix-link

2,800.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Kasetofon Felix

14,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Car charger Aux Wireless

1,100.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Tenda wireless router

2,200.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Smart HD data recorder

7,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Karte memorie 64 Gb

2,300.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

FlashDrive per iOS & PC

Lexo me shume
0Vlersime

Lenyes usb 3.0

2,300.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Car Mp3 player X10

1,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

CARB 4 mp3

1,400.00L
Shto ne shporte
Monitore
0Vlersime

Monitor 17 inch

2,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Monitor accer

4,200.00L
Shto ne shporte
Kompjutra & Laptope
0Vlersime

Ldnio 6USB Power Socket

2,700.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Asus Vivobook

52,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Laptop Lenovo i3

49,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

LG Smart Tv 24″

17,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Laptop Dell latitude

24,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Kasetofon Makine

3,200.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Kompjuter HP pro

14,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Kompjuter HP

8,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Aero Drone

4,200.00L
Shto ne shporte
Audio & Video
0Vlersime

Mikrofon professional A-666

13,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

CMK Speakers

1,500.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Prime Usb Multimedia Speaker

2,300.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Bokse Black Samurai

1,900.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Bokse Hotmai

1,700.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Portable Speaker

3,400.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Boks me bluetooth

2,700.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Mixer cortex

24,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Boks Gemini 1502

27,000.00L
Shto ne shporte
0Vlersime

Boks Gemini Gt-1002

9,500.00L
Shto ne shporte
Video Projektor
0Vlersime

Video Projektor Infocus

14,000.00L
Shto ne shporte
-14%
Shiko
0Vlersime

Video Projektor Hitachi

37,000.00L 32,000.00L
Shto ne shporte
Cilësi e padiskutuar Ne zgjedhim produktet më cilesore të markave boterore, dhe i pershtasim ato me kërkesat që kerkohen.
Mbështetje Teknike Ofrojme mbeshtetje teknike, për të gjitha produktet që ne ofrojmë/mundësojmë.
Dërgim i shpejtë Sherbim të shpejtë te grantuar , ku klienti do ta marrë porosinë e tijë, në kohën më të shpejtë dhe me te favorshme per te.
Artikuj te personalizuar Ne ju garantojme cdo artikull  te kerkeses tuaj ,ne kohen me te mundeshme dhe te favorshme per ju.
Porosit Online mbi SSL Ofrojme një cilesi fundore të kriptuar  për  format e pagesës
dhe sherbimet e-banking. Për një cilësi dhe garanci të plotë ndaj cdo klienti.