Filter Products Showing all 6 results
Sort By
Price
Categories
Show sidebar

Ore Smart Bracelet

3,000.00L
Ora inteligjente esht e thjeshte dizajnuar, dhe e lehte per tu perdorur. Mund te matni aktivitetin tuaj gjate dites, rrahjet e zemres etj.. Madhesia: 10.0 * 10.0 * 10.0 ( cm )

Smart Watch

4,200.00L
Sensor per matjen e rrahjeve te zemres ne kohe reale Alarm Parashikimi i motit ne kohe reale Monitorues aktiviteti Pedometer Teknologji smart

Smart Watch

3,000.00L 2,700.00L
  • Monitorues aktiviteti
  • Pedometer kualiteti
  • Waterproof 3 atm
  • Sensor altitude
  • Teknologji smart

Smart Watch

2,700.00L 2,500.00L
Wholesale A1 Bluetooth Smart Watch

SMARTWATCH SCI-TECH

2,700.00L 2,500.00L
Modeli Smart Watch - Android - Paraqitje ne ekran - Touch Screen - Ora - Data -Battery State - alarm - paraqet thirrjet hyrese - Muzike - Stop Watch - Kundra humbjes - Bluetooth - Sinkronizues telefonatash