XTEMOS ELEMENTS

PRODUCT GRID WITH AJAX ARROWS

10 Port HUB Usb 2.0

1,700.00L
10 High Speed USB 2.0 ports Transferon deri ne 480 Mbps te dhena. Suporton USB1.0/1.1, USB 2.0 Dimensioni: (18.8 x 3.8 x 2.2)cm(L x W x H) Lidhet me skaner, printer, kamera dixhitale, tastiera, mouse etj..

Adaptor internacional

900.00L 800.00L
Adaptor te pergjithshem te pershtatshem per thuajse te gjitha vendet.

Aero Drone

4,200.00L
* 4 Helika rrotulluese * Wifi Kamera * Kohe fluturuese 8-10 minuta. * Distanca kontrolluese deri ne 100 metra

Allison mp3 Car

1,500.00L 1,400.00L
Merr FM me te mire dhe lidh muziken me makinen tuaj, gjithashtu mund ti pergjigjeni telefonatave pa perdorur duart me ane te kabullit AUX ose bluetooth.

Android TV Box Magiscee

5,800.00L
● 2GB DDR3L RAM + 16GB ROM ● Android 7.1.2 ● Amlogic S-905X CPU, quad core, Cortex A53 ● Mali 450 GPU, penta-core, 750MHz ● 2.4GHz +5GHz dual band WiFi ● 100Mbps Ethernet ● Support H.265 decoding ● Support HDR 4K image
XTEMOS ELEMENTS

PRODUCTS WITH LOAD MORE BUTTON

10 Port HUB Usb 2.0

1,700.00L
10 High Speed USB 2.0 ports Transferon deri ne 480 Mbps te dhena. Suporton USB1.0/1.1, USB 2.0 Dimensioni: (18.8 x 3.8 x 2.2)cm(L x W x H) Lidhet me skaner, printer, kamera dixhitale, tastiera, mouse etj..

Adaptor internacional

900.00L 800.00L
Adaptor te pergjithshem te pershtatshem per thuajse te gjitha vendet.

Aero Drone

4,200.00L
* 4 Helika rrotulluese * Wifi Kamera * Kohe fluturuese 8-10 minuta. * Distanca kontrolluese deri ne 100 metra

Allison mp3 Car

1,500.00L 1,400.00L
Merr FM me te mire dhe lidh muziken me makinen tuaj, gjithashtu mund ti pergjigjeni telefonatave pa perdorur duart me ane te kabullit AUX ose bluetooth.

Android TV Box Magiscee

5,800.00L
● 2GB DDR3L RAM + 16GB ROM ● Android 7.1.2 ● Amlogic S-905X CPU, quad core, Cortex A53 ● Mali 450 GPU, penta-core, 750MHz ● 2.4GHz +5GHz dual band WiFi ● 100Mbps Ethernet ● Support H.265 decoding ● Support HDR 4K image
XTEMOS ELEMENTS

PRODUCTS CAROUSEL

XTEMOS ELEMENTS

HIGHLIGHTED PRODUCTS

10 Port HUB Usb 2.0

1,700.00L
10 High Speed USB 2.0 ports Transferon deri ne 480 Mbps te dhena. Suporton USB1.0/1.1, USB 2.0 Dimensioni: (18.8 x 3.8 x 2.2)cm(L x W x H) Lidhet me skaner, printer, kamera dixhitale, tastiera, mouse etj..

Adaptor internacional

900.00L 800.00L
Adaptor te pergjithshem te pershtatshem per thuajse te gjitha vendet.

Aero Drone

4,200.00L
* 4 Helika rrotulluese * Wifi Kamera * Kohe fluturuese 8-10 minuta. * Distanca kontrolluese deri ne 100 metra

Allison mp3 Car

1,500.00L 1,400.00L
Merr FM me te mire dhe lidh muziken me makinen tuaj, gjithashtu mund ti pergjigjeni telefonatave pa perdorur duart me ane te kabullit AUX ose bluetooth.
XTEMOS ELEMENTS

PRODUCTS INFINITY LOADING