Car Mp3 player X10

Sasi: Ne gjendje

Pershkrim i shkurter

Degjoni muzike me mp3 player X10 dhe pranoni telefona nga telefoni duke u lidhur me bluetooth.

Karikues dual me dalje te fuqishme 2.1A
Bluetooth handsfree kit
Mp3 player makine
Bluetooth version 3.0
FM – 87.5 – 108.0 MHZ
Distanca deri ne 5m

1,500.00L

kategoria