Smart HD data recorder

Sasi: Ne gjendje

Pershkrim i shkurter

4.5 inch

Hd 1080P

Ekran me prekje

Sensor parkimi

Kamera para dhe pas

Sensor levizjeje

7,500.00L

kategoria